BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 6 August 2011

Awww :') ! I Love You Guys So Much !

You all nak tahu something tak ? aku nak post ni , sbb , entah la , cause aku rasa gembira sbb aku ada kwn mcm korang ni . and aku nak korang tahu yg aku syg korang sampai bila bila . I Love You Guys Here And After .

Zakirah Zainal <3








Siti Aisyah Aqilah <3

Aimi Khalidah <3 
















Monday, 11 July 2011

:( & :)

Hariini kan , zakirah tak dtgg . dia sakit mata . holloh . tp tak apa , sbb dia MC sehari je . pastu kan , masa perhimpunan , guru besar ckp , ada beberapa org cikgu practical dia ajar kitorang sebulan . lepastu , cikgu yg practical tu , dia pernah ajar kitorang dulu ! haaaaaaaaa ! happy gila kot . dah la kali ni pun dia ajar kitorang lagi sekali . ajar math jugak ! happy nk matii ! but , zakirah tak tahu lagi , sbb dia MC kan , soo aku rasa ni berita paling gembira untuk dia . :)

Thursday, 7 July 2011

Ahhh !

Tadi kan , aku terbaca status teacher nora " ‎12 till 15 july meeting di Palm Spring PD...anak2 murid ku jgn seronok sgt cikgu xde.. " 
aku dh happy gila babs ! tapitapi , ' kerja tetap ada untuk kalian... ' tu la yg tk best tu . huh -.- . tp tak apa lahh . boleh la jugakk enjoy masa teacher tak ada . andand , td kan , anak hamidy tu msk tandas tau , pastu , dia punya kwn msk la tandas yg kitorang conteng nama dia , and ada la beberapa perkataan yg tk elok . hee , pstu , kwn dia ckp ' weh aiqilah , nama kau ada blkng pintu ni la ' . aku dgn zakirah dh nk tergelak gila babs doe . pstu kitorang cabut larii :) mcm setan je 

Tuesday, 5 July 2011

Urghh -.-

Tadi kan , ada org tulis dkt blkg pintu tandas sekolah , adakah anda rasa alhaan perfect ? -.- , aku tahu la aku ni perfect . dari segi fizikal , aku tahu kau jealous kan ? aku cukup jari , cukup mata , cukup tangan , cukup kaki . aku tahu knp kau tulis mcm tu . sbb kau tk perfect dari segi fizikal kan ? kesian kau . so , kalau org yg buat ni baca ni , sedar lah ya ? andand , thanks to my besties sbb tenangkan aku ni . -.-

Monday, 16 May 2011

SUPRISEE!

SUPRISEEEEEEE !!!! ALHAAN SYGS , THIS IS YOUR OWN BLOG , HOPE YOU LIKE IT SWEETIE , ANY MISTAKE , TELL ME , BYE .. LOVE YAA :)
TULISAN BLOG NI NNT I EDIT MEHH , CAUSE AKU GUNE LAPTOP , LAPTOP XTAU LA  XLE EDIT .. NNT BILE AKU ON GUNE PC AKU EDIT TULISAN DIE EHH ..

P.S: Nnt delete post ni ek .