BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, 7 July 2011

Ahhh !

Tadi kan , aku terbaca status teacher nora " ‎12 till 15 july meeting di Palm Spring PD...anak2 murid ku jgn seronok sgt cikgu xde.. " 
aku dh happy gila babs ! tapitapi , ' kerja tetap ada untuk kalian... ' tu la yg tk best tu . huh -.- . tp tak apa lahh . boleh la jugakk enjoy masa teacher tak ada . andand , td kan , anak hamidy tu msk tandas tau , pastu , dia punya kwn msk la tandas yg kitorang conteng nama dia , and ada la beberapa perkataan yg tk elok . hee , pstu , kwn dia ckp ' weh aiqilah , nama kau ada blkng pintu ni la ' . aku dgn zakirah dh nk tergelak gila babs doe . pstu kitorang cabut larii :) mcm setan je 

No comments:

Post a Comment